Printscreen Werkt Niet? Zo Maak Je Snel Een Screenshot

Ondanks dat Microsoft heeft verklaard dat Windows 10 de laatste versie van Windows zou zijn, gaat het OS in 2025 met pensioen. Dat Big Tech nog wel eens weet te verassen met nieuwe wegen bewandelen is bekend. Maar dat Microsoft geen opvolger voor Windows 10 heeft ná 2025, dat maak je niemand wijs. Dat Windows 11 dan nu wordt aangekondigd zou dan ook perfect in het plaatje passen. We zijn van Microsoft gewend dat ze na een X aantal jaren de ondersteuning van een besturingssysteem opzeggen.

Niet alle PC’s of laptops met Windows 10 die aan de minimale hardwarevereisten voldoen, zullen op hetzelfde moment een upgrade aangeboden krijgen van Microsoft. Om ervoor te zorgen dat het upgradeproces een geweldige ervaring driversol.com/nl/drivers/mobile-phones-portable-devices/kodak/c195-digital-camera wordt, biedt Microsoft de upgrade naar Windows 11 slechts aan een beperkt aantal PC’s of laptops tegelijk aan. Je kunt in Instellingen/Windows Update controleren of de Windows 11-upgrade klaar is voor jouw apparaat. Begin 2017 kondigde Microsoft trots aan dat ze Windows 10 S gingen lanceren. Zowel op Windows 10 Home als op de Windows 10 Pro versie, werden Windows in S modus geleverd.

Vanaf Wanneer Zijn Windows 11 SE

Nadat je alle stappen hebt doorlopen zal Windows op de laptop zichzelf klaarmaken. Na de configuratie is het mogelijk om aan de slag te gaan met de laptop. Het kan zijn dat na installatie de laptop nog Windows updates download om zo voorzien te zijn van de beste prestaties en beveiliging.

  • Concreet houdt dit in dat je met Windows 11 een stuk meer overzicht hebt in het Instellingen menu.
  • Via de knop Hulpprogramma nu downloaden kun je inderdaad een ISO downloaden of een bootable USB stick maken.
  • Deze tips zijn overigens alleen beschikbaar op Windows en macOS.
  • Kijk dan eens naar het boek 101 tips en trucs voor Windows van Ronald Smit.

Bij mij doet Windiws Defender alleen nog maar illegale software detecteren en wist dan dat ene licentie bestandje uit. Dat is het nare, het was ooit gekochte software en toch veegt ie het uit, illegale software noemt Defender nu ook “bedreigend, schadelijk, niet betrouwbaar”, dat klopt niet toch? Op internet zie ik al uitleg dat Windows Defender false positive kan geven en dat je die eerst moet stilleggen.

Nieuwe Nieuwe Windows 10

Met een handige tool kan jij controleren of jouw pc of laptop Windows 11 kan draaien. Als u niet zeker weet of u alles hebt, maak dan gewoon een kopie van uw hele harde schijf als u een back-up schijf hebt die groot genoeg is. U zult blij zijn dat u dat later heeft gedaan, aangezien u hier dan altijd iets uit kunt plukken wanneer u dit toch nodig hebt.

Een Screenshot Van Het Actieve Venster

Het is mogelijk om een screencast te maken terwijl je op je scherm een powerpointpresentatie afspeelt, net alsof je gewoon lesgeeft. Geef je ook uitleg, dan neemt de computer het als één video op. Met een paar klikken deel je de screencast met je studenten, die hem in hun eigen tempo kunnen bekijken. Een screenshot maken op je Windows laptop is heel simpel. Hiervoor druk je op je toetsenbord op de knop PrtScn . Druk dan tegelijkertijd op de knop ‘Fn’ én de knop met het Windowssymbool én op de spatiebalk om een schermopname te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NL_formalDutch