Trots op deze Syrische vaders

Trots op deze Syrische vaders,
Ze zijn onze partners in onze families opbouwen: 

In de kader van onze stichting’s initiatief Opvoedingslaboratorium, hebben we op zaterdag 31 maart 2018 de laatste ontmoeting van de Opvoeddebatten met een groep van Syrische vader afgesloten, deze debatten waren met de begeleiding van Trias Pedagogiek.
Het idee hiervan was dat wij altijd van elkaar kunnen leren. Opvoeding in Syrië past heel goed binnen de Syrische cultuur. De uitdaging begon toen wij binnen een andere cultuur kwamen wonen. Hoe kunnen wij onze cultuur binnen de nieuwe cultuur behouden of aanpassen? Hoe kunnen wij opvoeden met het behoud van onze cultuur, binnen de regels van dit land?
Het opvoedingslaboratorium heeft deze vragen behandeld. Ook andere vragen en ideeën werden besproken, waardoor wij met elkaar een weg te kunnen vinden voor een goede toekomst van onze kinderen.
Onze partner hier waren WelZijn Teylingen en Kinderpostzegels, we hebben heel aardige resultaten gehaald, in de fotos zien jullie de diploma`s uitgeven aan de vaders door Trias Pedagogiek en onze directie.

Afbeeldingsresultaat voor welzijn teylingenAfbeeldingsresultaat voor kinderpostzegelsvadersdebatten-1Afbeeldingsresultaat voor ssvnl.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NL_formalDutch